🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Kostýmy pro děti

🛒 Kostýmy pro děti za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Velký výběr dětských kostýmů pro děti. Mix všech kostýmů na jednom místě. Objednejte dětké kostýmy za skvělou cenu. Děti kostýmy milují. Děti se rády oblekájí kostým svého hrdiny, nebo princezny. Není neobvyklé, že dětské kostýmy děti nosí v pokojíčku i během roku. Nebo taky jsou dětské kostýmy velmi populární na narozeninových párty. Zeptejte se dětí, čím chtějí být a dle toho objednejte dětský kostým, který si oblečeou na karneval nebo dětskou narozeninovou párty.

Dětské kostýmy pro Vaše děti. Levné dětské kostýmy pro kluky i holky objednejte právě teď.

 




Využít filtrování







Strana: | 1 2 |


V kategorii KOSTÝMY PRO DĚTI najdete celkem 29 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Díky dětským kostýmům pro děti se Váš kluk nebo holka může stát super hrdinou či krásnou princeznou. Nebo díky dětským kostýmům se můžou děti stát například doktorkou nebo veterinářkou. Máme i kostýmy čarodějnic, lesních víl, motýlků, králů, spidermanů, bojovníků jako je Zoro, ninja, dobových rytířů a další masky pro děti.

 

Objevte v dětech jejich krásnou fantazii. Děti Vám ukáží čim si představují, že jednou budou a karneval v nových maskách si skvěle užijí a vy s nimi. Spolu s nimi objevíte kouzelný svět fantazie.

 

Karnevalové kostýmy pro děti od 3 do 12 let. Široký výběr od kostýmů televizních hrdinů pro chlapce, po princeznovské kostýmy pro holky a taky disney kostýmy.

 

Vaše děti se rády přeslečou za svého hrdinu či krásnou princeznu.

 

V nabídce pro holky najdete i mořské panny, nebo lesní víly, ale nejoblíbenější jsou stále princezny.

 

 

Dětské kostýmy hasičů, vojáků, lékařů, maska ducha, červená karkulka, pilot, námořník, kuchař, policista, klaun, přízrak a další oblíbené kostýmy.






Kostýmy pro děti články:



12.02.2024 Dětské karnevalové kostýmy: Kde fantazie setkává realitu

Karnevalová sezóna je tu a s ní přichází čas, kdy se dětská fantazie může proměnit ve skutečnost. Na Mikaton.cz jsme připraveni oživit sny vašich dětí s naší rozmanitou kolekcí dětských karnevalových kostýmů. Od statečných rytířů, přes okouzlující princezny, až po vesmírné dobrodruhy – máme vše, co…





25.10.2020 Halloween přichází. Kostýmy zaženou nudu

Svátek zvaný Halloween je oblíbený nejen mezi hollywoodskými tvůrci komedií, romantických filmů nebo hororů, ale i mezi americkými dětmi i dospělými. Všichni totiž rádi někoho vylekají nebo se převlečou za něco děsivého.      Inspirace v sychravých časech V České republice se tento zvyk neslaví,…





03.01.2020 Už brzy vypuknou karnevaly pro děti

Dětské karnevaly pro děti se už blíží, neváhejte proto s nákupem nového kostýmu pro Vaše děti, aby Vám vše přišlo včas. Je leden a to ve školkách začínají přípravy a děti se na karnevaly určitě těší. Proto se ptejte děti, čím by chtěli být, abyste je náhodou do něčeho nenutili. Dětské karnevaly…