🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Skleněné lahvičky

🛒 Skleněné lahvičky za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Vítejte v naší kouzelné kategorii skleněných lahviček, kde každá malá lahvička skrývá velký potenciál pro vaše kreativní projekty a dekorace. Naše skleněné lahvičky jsou ideální pro vytváření originálních šperků, dekorativních elementů, svatebních a party favorů nebo pro uchování malých vzpomínek a přáníček. S širokou škálou velikostí, tvarů a typů uzávěrů, od korkových zátek po šroubovací víčka, jsou naše lahvičky dokonalým výběrem pro každého, kdo chce přidat osobitý dotek do svých DIY projektů nebo interiéru.




Využít filtrování









Strana: | 1 |


V kategorii SKLENĚNÉ LAHVIČKY najdete celkem 21 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Proč si vybrat naše skleněné lahvičky?

 

  • Různorodost: Nabízíme širokou paletu velikostí a tvarů, včetně unikátních designů jako jsou srdce, hvězdy a kapky, které oživí každý projekt.
  • Kvalita a cena: Všechny naše lahvičky jsou vyrobeny ze skla vysoké kvality a nabízíme je za velmi příznivé ceny.
  • Univerzální použití: Naše skleněné lahvičky můžete využít pro širokou škálu aplikací - od uměleckých a řemeslných projektů, přes domácí dekorace, až po osobní a svatební dárky.
  • Inspirace a nápady: Na našem blogu najdete inspiraci a návody, jak využít skleněné lahvičky ve vašich projektech.

 

 

Ať už jste nadšeným kutil, umělcem hledajícím nové materiály pro svá díla, nebo jen hledáte originální způsob, jak ozdobit váš domov, naše skleněné lahvičky jsou perfektní volbou. Prozkoumejte naši nabídku a objevte nekonečné možnosti, jak s těmito malými poklady pracovat.