🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Kalhotky šortky

🛒 Kalhotky šortky za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Na eshopu Mikaton.cz je k dispozici široký výběr dámských kalhotek ve stylu šortek, které kombinují pohodlí s moderním designem. Tyto kalhotky jsou ideální pro ženy, které hledají komfortní a zároveň stylové spodní prádlo pro každodenní nošení. Nabídka zahrnuje různé materiály, od bavlny po bambusové vlákna, a různé střihy, které vyhovují různým potřebám a preferencím.




Využít filtrování




                       



Strana: | 1 2 |


V kategorii KALHOTKY ŠORTKY najdete celkem 35 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Co říkáte na kalhotky s nohavičkou? Také jste propadla v euforii, jako mnoha žen, těchto kalhotek a nechcete už jiné? Je mnoho důvodů, proč se dámské kalhotky s nohavičkou staly natolik oblíbenými. Pohodlí, kvalitní materiál, sexy vzhled a funkčnost, no neříkejte, že to za to nestojí.



Dámské kalhotky s nohavičkou nebo-li šortky jsou určeny jak pro ženy sportovně založené, tak i pro ty, které si potrpí na luxus a krajky. Je to z důvodu, že jsou tyto kalhotky vyráběny společnostmi, které jsou specializované na sportovní sortiment, tak i na zboží elegantního a erotického prádla.



Co se týče obecně střihu kalhotek s nohavičkou, jedná se o velmi pohodlné kalhotky, které zakryjí veškerou část Vaší zadní partie. Zajistí ženám plnějších tvarů zeštíhlení zadečku a stehen.



Kalhotky s nohavičkou šortky jsou ušity z vysoce kvalitního materiálu, jako např.: lycra, bavlna, satén, modal a další. Tyto materiály jsou příjemné na dotek a pružné, a proto se přizpůsobí každému typu postavy.



Značky reprezentující sportovní oblečení se zabývají výrobou tzv. termoprádla, mezi které bezpochyby patří i funkční kalhotky s nohavičkou. Materiál termoprádla je velmi kvalitní, zajišťuje proudění vzduchu a zároveň saje pot. Díky tomu, že zakrývá většinovou část Vašeho pozadí, je váš zadeček během sportovní aktivity v zimních měsících chráněn před chladem.



Co jiného by se dalo říci o kalhotkách s nohavičkou? Praktické a romantické. Sice krátké, ale výstižné. Dámské kalhotky s nohavičkou nalézají v ženských šatnících široké a praktické uplatnění. Zároveň dokážou být i velmi sexy a romantické. Hodí se na sport, pro boubelky i jako spodní díl plavek.






Kalhotky šortky články:



12.02.2024 Gina kalhotky: Kombinace pohodlí a elegance pro každodenní nošení

V dnešní době, kdy móda a pohodlí jdou ruku v ruce, je výběr správného spodního prádla klíčový pro každou ženu. Naše nová kolekce kalhotek Gina z e-shopu Mikaton.cz přináší právě to – dokonalou harmonii mezi pohodlím, funkcionalitou a stylem.





05.01.2020 První menstruace, jak to může být

Jistě má spousta z nás, dámy, zajímavý příběh o naší první menstruaci. Avšak tento článek čtou také dívky, jenž se s touto věcí setkaly jen zprostředkovaně. Ale ať už o ní slyšely z jakékoliv strany, myslím si, že na ni většinou připravené nejsou. I přestože je v dnešní době velice dobrá…