🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Kalhotky francouzské

🛒 Kalhotky francouzské za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Kalhotky francouzského střihu jsou elegantním a stylovým kouskem spodního prádla, který má původ ve francouzské módní tradici. Tyto kalhotky se vyznačují několika charakteristickými rysy:




Využít filtrování




               



Strana: | 1 2 |


V kategorii KALHOTKY FRANCOUZSKÉ najdete celkem 33 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Francouzské kalhotky, nebo také jinak nazývané kalhotky s nohavičkou, pochází z Anglie. Francouzské byly pojmenovány Angličankami, protože se poprvé objevily ve Francii.



Francouzské kalhotky jsou ušity z jemných a pružných materiálů, a proto umožňují volný a pohodlný pohyb, i přesto, že přiléhají k tělu. Dále je pohodlný a volný pohyb zajištěn tím, že jsou nohavičky volné a nezpevněné. Krásným a svůdným francouzským kalhotkám nesmí zajisté chybět roztomilé mašličky a kraječky. Výběr barvy záleží jen a jen na Vás.

Kalhotky francouzského střihu mají klasický a často poněkud vyšší střih než běžné kalhotky. Vyrábí se ve střihu, který splňuje vysoké nároky na eleganci a vkus. Tento střih může být považován za sofistikovaný a vytváří šikovný a pohodlný střih, který se hodí pro různé příležitosti.




O francouzských kalhotkách je známo, že jsou velmi romantické a zároveň sexy. Neuniknete v nich žádnému mužskému pohledu.



Kromě francouzských kalhotek by Vás mohlo zajímat: Francouzská tanga s krajkou.

 

Kalhotky francouzského střihu jsou skvělou volbou pro ženy, které hledají elegantní a svůdné spodní prádlo. Tyto kalhotky se vyznačují sofistikovaným střihem, kvalitními materiály a detaily, které je dělají výjimečnými. Bez ohledu na to, zda si je oblíbíte pro každodenní nošení nebo na speciální příležitosti, kalhotky francouzského střihu vám pomohou cítit se šik a sebevědomě.

 






Kalhotky francouzské články:



13.01.2020 Dopřejte intimním partiím kvalitní kalhotky

Ženy by se neměly zanedbávat. I ženy si musí dopřát kvalitní spodní prádlo, hlavně když je to první kousek, který se dotýká dámských intimních partií. Nekvalitní prádlo může přinášet i různé zdravotní komplice. Bakterie, svědění, alergii. Proto neváhejte a za spodní prádlo se nebojte utratit více,…