🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Zipy

🛒 Zipy za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Zipy kusové i zipy v metráži za výhodné ceny. Nabídka zipů dle velikosti a barvy najdete vždy v detailu zipu. Objednejte si zipy na opravu originálních - máme kvalitní zipy, které kontrolujeme. ZIPY nabízíme snad všechny, které budete potřebovat. ZIPY v internetové galanterii levně.




Nejprodávanější ZIPY

Využít filtrování







Strana: | 1 2 3 4 14 |


V kategorii ZIPY najdete celkem 315 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.





Zip se skládá ze tří částí – jezdec a dva ozubené pásky, které díky jezdci do sebe zapadají. Každý takový pás je složen z několika zubů, které jsou na konci zakončeny koncovkami, aby zip držel pohromadě, tedy aby jezde nevyjížděl při každém otevření.

 

 

Zipy v naší nábídce:

■ kostěné 4 mm se štrasovými kamínky  ■ kostěné dělitelné 5 mm 2 jezdce  ■ kostěné dělitelné 5 mm čtvercové zuby  ■ kostěné dělitelné 5 mm duhové  ■ kostěné dělitelné 5 mm oboustranné  ■ kostěné dělitelné 5 mm s písmenky  ■ kostěné dělitelné 8 mm  ■ kostěné dělitelné a nedělitelné 5 mm  ■ kovové mosazné dělitelné, riflové, stanové 6 mm  ■ kovové mosazné nedělitelné 4 mm  ■ kovové staromosazné dělitelné 6 mm  ■ spirálové 5 mm  ■ spirálové dělitelné 7 mm se stříbrnými zoubky  ■ spirálové dělitelné 7 mm voděodolné  ■ spirálové nedělitelné 3 mm autolock  ■ spirálové nedělitelné 3 mm pinlock  ■ spirálové nedělitelné 3 mm skryté  ■ spirálové nedělitelné 3 mm skryté dederon  ■ zipy v metráži  ■ jezdce, koncovky a pomůcky na zipy v metráži  ■ poutka na jezdce

 

Všechny najdete v eshopu, stačí si vybrat velikost zipu, který potřebujete. A abychom nezapomněli, tak nejprodávanější jsou i suché zipy, které můžete použít i k různým dekoracím.

 

  1. Co řekl jeden zip druhému? "Setkáme se na vrcholu!" ✂️💪 #krejčovskýhumor #galanterie

 

Zdrhovadla - zipy

Bundové, kalhotové, látkové, voděodolné, kostěnné, kabelkové, metrážové zipy.

 

 

 

Klíčové slova: zip, file,file zip, jezdec zip, zipy jezdce. nejprodávanější zipy na kalhoty a bundy. SUCHÉ ZIPY - KOLEČKA, ČTVREČKY, OBDELNÍKY.

zip, zipy, kostené, zipy v metráží, zipy metráž, spirálové zipy, kovové a mosazné zipy, poutka, stanové, skryté zipy, šatové zipy, bundové zipy

 

 

Různé varianty zipu:

ZIP nebo zip může být: zip, zdrhovadlo; metoda zipu, střídavé řazení vozidel při souběhu jízdních pruhů; ZIP (souborový formát)






Zipy články:



03.05.2020 Rozšířili jsme nabídku zipů v galanterii

V galanterii Mikaton nyní máme spoustu vychytávek, které využíji nejen domácnosti, ale taky šicí dílny, které budou potřebovat vyřešit poptávku po zipech. Prodej zipů postupně roste a s tím spolu se snažíme i vycházet vstříc více zákazníkům a přidáváme potřebné zipy, které obvykle potřebujete na…