🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Šňůry a provázky

🛒 Šňůry a provázky za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

V našem obchodě najdete širokou škálu kvalitních šňůr a tkanic pro všechny vaše potřeby! Máme jutové a sisalové šňůry pro rustikální projekty, polyesterové šňůry pro náročnější aplikace a bavlněné šňůry pro dekorativní účely.

Naše bavlněné kroucené šňůry jsou ideální pro výrobu bižuterie a ručních prací, zatímco kroucené a žaluziové šňůry jsou perfektní pro průmyslové použití a stavebnictví. Máme také lurexové šňůrky a stužky pro výrobu dekorací a ozdob.

Pro oděvní průmysl nabízíme oděvní šňůry a tkanice v různých barvách a tloušťkách. A pokud hledáte něco elegantního, naše atlasové šňůry a šlupky jsou přesně to, co potřebujete!

Naše šňůry a tkanice jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou pevné a odolné. Jsou snadno použitelné a skvěle se hodí pro mnoho různých projektů. Navštivte náš obchod a vyberte si šňůry a tkanice, které budou dokonalým doplňkem vašich projektů!

 




Nejprodávanější ŠŇŮRY A PROVÁZKY

1 Šňůra bavlněná Ø0,8 mm voskovaná návin 25 metrů ihned k odeslání

Šňůra bavlněná Ø0,8 mm voskovaná návin 25 metrů

69 Kč
s DPH
2 Bavlněná šňůra Ø9 mm splétaná návin 10 metrů ihned k odeslání

Bavlněná šňůra Ø9 mm splétaná návin 10 metrů

299 Kč
s DPH
3 Saténová šňůra Ø1 mm ihned k odeslání

Saténová šňůra Ø1 mm

129 Kč
s DPH
4 Šňůra / příze s duší Ø5 mm návin 50 metrů ihned k odeslání

Šňůra / příze s duší Ø5 mm návin 50 metrů

139 Kč
s DPH

Využít filtrování







Strana: | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 |


V kategorii ŠŇŮRY A PROVÁZKY najdete celkem 193 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.





Šňůry a provázky jsou tenké pružné materiály, které se používají k různým účelům, včetně vázání a připevňování. Jsou vyráběny z různých materiálů, jako jsou například bavlna, polyester, nylon, vlna nebo juta.

Existuje mnoho typů šňůr a provázků, které se liší délkou, tloušťkou a pevností. Například tenké a křehké šňůry se používají k výrobě bižuterie a dekoračních předmětů, zatímco silnější a pevnější provázky se používají k vázání a připevňování v různých průmyslových odvětvích, jako jsou například stavebnictví, námořnictví, zemědělství a doprava.

Některé speciální typy šňůr a provázků zahrnují například lana pro horolezectví, bungee provazy pro skoky z mostů a dalších vysokých staveb, nebo třeba stahovací provazy pro obalování a přepravu zboží.

Celkově řečeno, šňůry a provázky jsou velmi užitečné a nezbytné materiály, které najdou své využití v mnoha různých oblastech a aplikacích

 

Silné šnůry a provázky jsou obvykle vyrobeny z pevných materiálů, jako jsou například nylon, polyester nebo uhlíková vlákna, a jsou určeny pro použití, kde se požaduje vysoká pevnost a odolnost vůči opotřebení. Tyto šnůry a provázky se často používají v průmyslu, stavebnictví, dopravě a v jiných podobných aplikacích.

Barevné šnůry a provázky jsou k dispozici v mnoha různých barvách a jsou vhodné pro dekorativní účely, jako jsou například výroba bižuterie, obalování dárků nebo dekorování interiérů. Tyto šnůry a provázky jsou obvykle vyrobeny z různých materiálů, jako jsou bavlna, polyester nebo hedvábí.

Kroucené šnůry a provázky jsou vyráběny tak, že se několik vláken zkroucí dohromady. Tento proces dává šňůrám a provázkům pevnost a odolnost. Kroucené šňůry a provázky jsou obvykle používány v námořním průmyslu, horolezectví, stavebnictví a dalších aplikacích, kde je požadována vysoká pevnost a odolnost proti opotřebení.

Celkově jsou šnůry a provázky velmi užitečné materiály, které se používají v mnoha různých aplikacích. Je důležité vybrat správný typ šňůry nebo provazu pro konkrétní účel, kterým je určen.

 

Šňura macramé je tenká šňůra, která se tradičně používá k výrobě dekorativních předmětů pomocí techniky makramé. Makramé je technika ručního pletení, při které se šňury a provázky spojují pomocí různých uzlů, aby vytvořily složité vzory a textury.

Šňury macramé jsou obvykle vyrobeny z různých materiálů, jako jsou například bavlna, polyester, nylon, juta nebo konopí. Tyto šňury jsou k dispozici v různých tloušťkách a barvách, což umožňuje vytvářet různé druhy náramků, náhrdelníků, závěsných květináčů, stínidel a dalších dekorativních předmětů.

Výroba makramé pomocí šňury macramé může být náročná, ale výsledkem jsou velmi zajímavé a krásné dekorativní předměty. Tyto techniky jsou velmi oblíbené v oblasti ručních prací a mnoho lidí si užívá tvorbu vlastních originálních návrhů.

 

Padákové polyesterové šnůry - bohatý výběr padákových šnůr na tvoření - například náramků.

 






Šňůry a provázky články:



29.07.2023 Nudíte se v létě? Vyzkoušejte šnůrkování a makramé!

Léto je obdobím volna, dovolených a mnohých nezapomenutelných zážitků. Nicméně, i přes spoustu volného času, může se stát, že se najdou chvíle, kdy nevíte, co s nimi dělat. Co kdybychom vám řekli, že existuje způsob, jak tyto nudné momenty proměnit ve tvůrčí a uklidňující aktivity? Pokud jste našli…





01.04.2021 Kde koupit dekorační provazy a provázky?

Máme dvě speciální kategorie, v který můžete koupit ať již tenké šnůrky - klasické bavlněné nebo lurexové, ale taky v nich máme menší či tlustější provazy, které jdou použít jako dekorace, nebo praktické uchyty tašek a jiných předmětů. Provazy se dají použít různě a proto použití je široké.…