🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Polyesterové šňůry

🛒 Polyesterové šňůry za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Padákové polyesterové šňůry jsou vysoce pevné a odolné lana speciálně navržená pro použití v padákovém sportu a záchranných situacích. Tyto šňůry jsou vyrobeny z kvalitních polyesterových vláken, která zajišťují vysokou pevnost a odolnost vůči opotřebení a vnějším vlivům.

 

Díky své pevnosti a odolnosti jsou padákové polyesterové šňůry ideální pro otevírání a řízení padáků během letu, což je klíčový aspekt bezpečného padákového sportu. Tyto šňůry poskytují spolehlivé spojení mezi padákem a parašutistou, což umožňuje přesné řízení a manévrování během celého letu.

 




Nejprodávanější POLYESTEROVÉ ŠŇŮRY

1 Padáková / oděvní šňůra Ø4 mm návin 25 metrů ihned k odeslání

Padáková / oděvní šňůra Ø4 mm návin 25 metrů

119 Kč
s DPH
2 Šňůra PES Ø6 mm návin 50 metrů ihned k odeslání

Šňůra PES Ø6 mm návin 50 metrů

329 Kč
s DPH

Využít filtrování







Strana: | 1 2 |


V kategorii POLYESTEROVÉ ŠŇŮRY najdete celkem 38 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Polyesterové šňůry jsou vyrobeny z polyesterových vláken a mají různé použití v mnoha odvětvích. Některé z běžných použití zahrnují:

 

Outdorové aktivity: Polyesterové šňůry jsou oblíbené pro různé outdoorové aktivity, jako jsou táboření, horolezectví, turistika a horolezecké výpravy. Jsou lehké, odolné a mají dostatečnou pevnost pro většinu běžných potřeb.

 

 

Průmysl: V průmyslu se polyesterové šňůry používají pro různé účely, například k zavěšení nebo upevnění nákladu, zajištění předmětů, výrobu síťových struktur nebo jako tažné a popruhové materiály.

 

Námořní průmysl: V lodní dopravě a námořním průmyslu se polyesterové šňůry využívají jako kotvové a vlečné lana, pro upevnění lodních nákladů nebo jako vlečné lano pro lodě a čluny.

 

 

Domácnost: V domácnosti se polyesterové šňůry často používají jako šňůry na prádlo, závěsy, zahradní šňůry nebo na různé jiné provizorní účely.

 

 

Padákové šnůry, které jsou také známé jako parašutistické nebo záchranné šnůry, jsou speciálním typem šňůr používaných především v padákovém sportu a v různých záchranných situacích. Tyto šňůry jsou vyrobeny z vysoce pevných materiálů, jako jsou například nylonová vlákna, aby odolaly vysokým nárokům při použití v padácích.

 

V padákovém sportu jsou padákové šňůry klíčové pro správné otevření a řízení padáku během jeho letu. V záchranných situacích se padákové šnůry používají pro rychlé a bezpečné zachránění lidí z výšek nebo ze ztížených terénů.

V obou případech je klíčové, aby padákové šnůry byly vyrobeny z kvalitních materiálů a byly pečlivě ošetřovány a kontrolovány, aby zajistily bezpečnost a spolehlivost jejich použití.

 

 

 

Navíc jsou padákové polyesterové šňůry vhodné pro záchranné operace, kde je důležité rychle a bezpečně zachránit osoby z výšek nebo ze ztížených terénů. Jejich pevnost a spolehlivost umožňují provádět záchranné operace s důvěrou a minimalizovat riziko neúspěchu.

Důležitým prvkem těchto šňůr je také odolnost vůči povětrnostním podmínkám, což zajišťuje, že padákové polyesterové šňůry si udrží své vlastnosti i za nepříznivých podmínek. To je klíčové pro bezpečnost a spolehlivost při provádění padákových aktivit a záchranných operací.

S použitím moderních výrobních technologií a přísnými kontrolními postupy jsou padákové polyesterové šňůry vyrobeny s důrazem na kvalitu a bezpečnost. Tyto šňůry jsou nezbytnou součástí padákové výbavy pro zkušené parašutisty i profesionální záchranáře, kteří spoléhají na jejich výkonnost a spolehlivost ve všech situacích, ve kterých mohou být nasazeny.