🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Podprsenky sportovní

🛒 Podprsenky sportovní za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Bohatý výběr spodního prádla podtrhuje nabídku sportovních podprsenek pro ženy. Sportovní podprsenky je důležité vybírat pečlivě, i když se zdá, že to může být jednoduché, tak zdání klame.Máme kvalitní podprsenky, ale i levné, které jsou vhodnější pro malé poprsí. Pro větší poprsí doporučujeme sportovní podprsenky pevnější.




Využít filtrování




Váš obvod:

Vaše velikost košíčku: zvolte nejdříve obvod






Strana: | 1 |


V kategorii PODPRSENKY SPORTOVNÍ najdete celkem 8 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Objevujete spodní prádlo v eshopu Mikaton, určitě Vás pohltí, tak jako pohltilo nás, protože už ho prodáváme od začátku existence eshopu Mikaton. Jsme rádi, že můžeme i ženám pomoci při sportu sportovními podprsenkami, které si můžou koupit přímo zde.

 

Do nabídky vybíráme sportovní podprsenky s nimiž i my máme dobré zkušenosti. Některé testujeme i my při běhu apod. Sportovní podprsenky mají plnit praktickou funkci a to tu, že poprsí při sportu má být pevné, aby pro Vás cvičení nebylo bolestivé, nepříjemné. Sportovní podrsenky měňte častěji.

 

Sportovní spodní prádlo mějte v šatníku i do zásoby, když cvičíte pravidelně, určitě budete sportovní prádlo měnit často.

 

✅ Oblíbené sportovní podprsenky

 

✅ Kompletní soupravy sportovního spodního prádla

 

Sportovní podprsenky za bezva cenu

 

 

Je možné, že máte na mysli značku sportovních podprsenek "Gina" (někdy psáno jako "GINA"). Tato značka se specializuje na výrobu sportovních podprsenek pro ženy.

Sportovní podprsenky Gina jsou navrženy tak, aby poskytovaly vysokou podporu při sportovních aktivitách. Tyto podprsenky jsou často vyrobeny z elastických a prodyšných materiálů, které zajišťují pohodlí a odvádějí vlhkost od těla.