🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Pat a Mat

🛒 Pat a Mat za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Pat a Mat .. a je to! Pat a Mat jsou nerozlučná dvojice, která neustále si něco dokazuje, že dokáže opravit. Společnými silami se snaží opravit a vymyslet něco lepšího, než by to opravil normální řemeslník. Když dají oba hlavy dohromady, tak to stojí opravdu za to. Jestliže tento seriál máte rádi, tak si určitě vyberete z těchto pěkných dárků




Využít filtrování









Strana: | 1 |


V kategorii PAT A MAT najdete celkem 8 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Pat a Mat hračky, povlečení, textil, dárky

 

Pat a Mat je československý a český animovaný televizní seriál o dvou nezručných kutilech, Patovi a Matovi. ...A je to!

 

Pat a Mat

"Pat a Mat" je oblíbená animovaná televizní série, která vypráví o dvou kamarádech - Patovi a Matovi. Tito dva neodolatelní kutilové se v každém díle pokoušejí vyřešit nějaký problém nebo dokončit nějaký domácí projekt, ale většinou se dostanou do komických situací kvůli svým neobvyklým a často nesprávným řešením.

Historie: Série byla poprvé vysílána v 70. letech 20. století a pochází z Československa. Byla vytvořena Lubomírem Benešem a Vladimírem Jirkou. Přestože původní série byla krátká, její popularita vedla k vytvoření mnoha dalších epizod a dokonce i celovečerních filmů.

 

 

Proč by je děti měli mít rádi:

 

Zábava a humor: Každý díl je plný komických momentů, které rozesmějí nejen děti, ale i dospělé.

Kreativita: Pat a Mat ukazují, jak může být kreativní myšlení zábavné, i když někdy nepraktické. Jejich nekonvenční řešení problémů může inspirovat děti k vlastní kreativitě.

Přátelství: Přes všechny komplikace a nesnáze zůstávají Pat a Mat vždy věrní kamarádi. Učí děti hodnotě spolupráce a přátelství.

Vzdělávací hodnota: Ačkoli to není primární cíl série, děti se mohou nenásilnou formou seznámit s různými nástroji, materiály a základními fyzikálními principy.

 

Celkově je "Pat a Mat" klasická animovaná série, která zůstává oblíbená generace po generaci díky svému humoru, kreativitě a univerzálním tématům přátelství a řešení problémů.