🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Nákupní tašky

🛒 Nákupní tašky za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Nákupní tašky pro Vaše nákupy. Nákupní tašky vhodné na nákup potravin, drogérie, kosmetiky, dekorací apod. zboží. Populární jsou skládací nákupní tašky.




Využít filtrování







Strana: | 1 2 |


V kategorii NÁKUPNÍ TAŠKY najdete celkem 25 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Buďte šetrní k přírodě a omezte používání jednorázových tašek. Využíjte naší nabídky nákupních tašek a objednejte si pěknou designovou nákupní tašku za dobrou cenu. Výhoda skládacích nákupních tašek je jasná! Můžete je používat tak dlouho, dokud se neobnosí. Využíjte výhod a nakupte nákupní tašku online a další nákup potravin vložte v obchodě do nich.

 

I supermarkety se snaží omezit používání jednorázových igelitových tašek, už se ani v obchodech nerozdávají zdarma. Proto hledejte snadnou cestu, jak tyhle tašky můžete nahradit. My Vám doporučujeme textilní bavlněné tašky, které se dají poskladat, tak že Vám nebudou zabírat ani v kabelce příliš místa.

 

Tahle speciální sekce je pro všechny, kdo nakupují pravidelně a chodí do supermarketů, jednot, obchodů nakupovat rohlíky, chleba, mléko a potraviny či dobroty. V této nadčasové sekci najdete super nákupní tašky, z kterých si můžete vybrat design, který Vás osloví nejvíce. 

 

Nosit textilní nákupní tašky můžete tak dlouho, doku tašce neupadnou ucha.

 

Velikost nákupních taše v rozloženém stavu je obvykle 40x30x5 cm, nákupní tašky skládací máme jednobarevné i s pěknými nadčasovými vzory.

 

Nákupní tašky textilní jsou obvykle z bavlny. V eshopu máme i jutové tašky. Jestliže máte rádi retro styl, tak budete rádi za klasickou síťovku - nákupní tašku podobnou síťi.

 

Nákupní tašky jsou levné, cena nákupní tašky přečí její praktičnost, funkčnost a stylovost. Doporučujeme koupit více nákupních tašek a střídat je dle aktuální outfitu, sezóny nebo velikosti nákupu.

 

Objednejte si nákupní tašky z eshopu Mikaton.cz