🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Stavebnice Merkur

🛒 Stavebnice Merkur za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Prodej stavebnic Merkur za atraktivní ceny. Široká aktuální nabídka. MERKUR STAVEBNICE jsou tradiční hračkou pro větší kluky, kteří se zajímají o to, jak věci fungují a kteří mají rádi, když si věci můžou sestavit sami. Merkur stavebice jsou pro šikovné ručičky, ale určitě všechno jde naučit, aby klukci zvládli smontovat celou stavebnici sami. Merkur stavebnice jsou specifické v tom, že se smontovávají šroubek po šroubku, a někdy to může vypadat složitě, ale podle návodu se to zvládnout dá.




Využít filtrování









Strana: | 1 |


V kategorii STAVEBNICE MERKUR najdete celkem 12 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Jestliže se chystáte nakoupoit jednu z těchto velkých stavebnic, tak se podívejte i na rozšíření o nějaké dílky, abyste si věci mohli zdokonali i podle sebe.

 

STAVEBNICE MERKUR JSOU ČESKOU KLASIKOU. Některé stavebnice obvykle vypadají i retro.

 

MERKUR je značkou kovových hraček. Kreativní stavebnice Merkur patří do náučných hraček, protože děti učí vstřícnosti, trpělivost, šikovnost.

 

 

Stavebnice Merkur jsou kovové konstrukční stavebnice, které se skládají z kovových tyčí, kovových destiček a spojovacích prvků. Tyto stavebnice jsou velmi oblíbené u dětí, ale také u dospělých, kteří si rádi tvoří a staví.

Merkur stavebnice jsou vhodné pro rozvoj kreativity, motoriky a logického myšlení. S pomocí těchto stavebnic mohou děti a dospělí tvořit různé modely a konstrukce, jako jsou například mosty, věže, auta, letadla a další.

 

Stavebnice Merkur jsou kvalitní a odolné a díky svému kovovému provedení jsou velmi trvanlivé. Tyto stavebnice jsou také ekologické, protože jsou vyrobeny z kovu a lze je snadno recyklovat.

Merkur stavebnice jsou oblíbené již více než 100 let a stále jsou velmi populární. V našem obchodě nabízíme různé sady stavebnic Merkur, takže si můžete vybrat tu správnou pro vás nebo vaše dítě.

 






Stavebnice Merkur články:



16.11.2020 České stavebnice. Vánoční dárek, co vás vrátí do dětství

Vánoční dárky pro děti nemusí nutně potěšit jen dítě samotné. Stavebnice dokáží zaujmout i dospělé. A společné hraní rodičů a dětí je pak jeden z nejkrásnějších vánočních dárků, který dítě může dostat. A pro rodiče je jistě osvěžující se na chvíli zase vrátit do dětství. Některé legendární české…





11.01.2020 Stavebnice pro malé i velké děti

Dětské Stavebnice si zaslouží pozornost. Máme je zařazeny pod kreativními a náučnými hračkami a to hlavně z důvodu, že stavebnice rozvíjí zručnost, kreativitu a při hře se stavebnicí se dítě naučí spoustu důležitých věcí - trpělivost, pečlivost a myšlení. Máme extra produkty ve stavebnicích, které…





09.12.2019 Široká nabídka dětských stavebnic překvapí bohatým výběrem

Představujeme kvalitní oblíbené dětské stavebnice, které právě v tuhle chvíli patří mezi nejoblíbenější produkty z internetového obchodu Mikaton. Stavebnice jsou určeny hlavně dětem, ale najdou se mezi nimi i složitější kousky, které aby dítě poskladalo bude potřebovat ruku či přemýšlení dospělé…