🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Stavebnice LEGO

🛒 Stavebnice LEGO za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

LEGOVítejte v LEGO® obchodě Mikaton, kde najdete oblíbené kostky pro malé i velké. Kreativní stavebnice v různých kolekcích. Přidejte se k dětem a lidem, kteří milují kostky LEGO a s touto stavebnicí vyrůstají. Stavebnice LEGO jsou kouzelné, kreativní, kvalitní a super.

 

 


LEGO STAVEBNICE pro děti i dospělé
 

 

 




Využít filtrování







Strana: | 1 2 3 4 |


V kategorii STAVEBNICE LEGO najdete celkem 86 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.





LEGO®

LEGO je stavebnice pro holky a kluky v každém věku. LEGO znají nejen dnešní děti, ale taky jejich rodiče a rodiče rodičů. Tato stavebnice už má svou historii a stále ji píše s další přicházející generací. Díky kvalitním plastovým kostkám LEGO vydrží řadu let i když si s kostkami budete hrát každý den.

 

NEJ STAVEBNICE LEGO

Můžeme říct, že kostky z LEGA dokázaly vyvinout kreativitu u mnoha dětí a taky čas strávený s hraním si LEGEM nikdy jen tak nezapomenou a budou na něj vzpomínat se svými dětmi, až jim budou vyprávět, co všechno z LEGA postavili.

 

 

LEGO a kreativita

 

LEGO jsou kostky, z kterých se dá postavit cokoliv. To si vše můžete ověřit na internetu a podívat se, co všechno nejen děti, ale fanoušci LEGA, tedy i dospěláci, postavili z LEGA. Jsou to celé města, úžasné repliky domů, aut, náklaďáků a taky roboti. V dnešní době se dá LEGO i krásně rozhýbat díky různým dílům s motory a taky nově naprogramovat a vytvořit tak úžasného robota, který Vás bude poslouchat, když mu budete zadávat jakýkoliv příkaz ke splnění. Stavebnice LEGO jsou úžasné a kreativní, ale taky super dárky, s kterými na Vánoce potěšíte nejen děti, ale i sebe.

 

 

LEGO® KOLEKCE

Lego Star Wars,  Lego Ledové království 2,  Lego Duplo,  Lego Technic,  Lego City,  Lego Friends,  Lego Creator,  Lego Classic,  Lego Ninjago,  Lego Minecraft,  Lego Batman,  Lego Elves,  Lego Mindstorms,  Lego Architecture,  Lego figurky,  Lego kostky,  Lego Simpsons,  Lego letadla,  LEGO vrtulníky,  Lego Ideas,  Lego vlaky,  Lego SUPER MARIO,  Lego Mimoni, LEGO Harry Porter a další nové kolekce určitě ještě příjdou.

 

Jak vybrat LEGO, dle čeho vybírat kostky LEGO jako dárek na Vánoce?

Lego jsou úžasné kostky a při koupi se obvykle rozhodujete, jestli koupíte přímo nějakou kolekce LEGO například Ledové králoství nebo sadu kreativ s kostkami růných tvarů. Lego lze skladát dle návodů, ale taky podle toho, co se Vám líbí. Proto jestli koupíte policejní sadu s motorky, policejní stanicí, tak si ji v rámci možností můžete klidně upravit na pravý opak a mít tak sídlo pro darebáky a spolu se super hrdiny si s nimi hrát. Jak vidíte vytvořit lze cokoliv. Jen záleží na tom, kolik kostek budete mít a jak kreativní vy nebo dítě jste.

 

Recenze stavebnic LEGO

Na internetu najdete spoustu recenzí k jednotlivým kolekcím LEGO, ale všechny tyhle recenze vyzdvihují jen složené kostky podle plánku. My Vám určitě doporučjeme vyzkoušet i vlastní návrhy, které mnohdy můžou vypadat lépe než složené stavby kostky dle návodu.

 

Může se stát, že taky stavebnice LEGO je návyková stavebnice a spolu s vámi kostky LEGO porostou taky a vy vaši sbírku kostek budete neustále rozšiřovat.

 

 

LEGO kostky dělají radost dětem i dospělým již od roku 1949. Právě tehdy spatřila světlo ta úplně první z nich. Za jejím stvořením stojí otec a syn Ole a Godtfred Christiansenovi. Sklidili hned úspěch a způsobili revoluci ve světě dětské zábavy? Prohlédněte si jednotlivé řady a produkty, které kategorie LEGO nabízí.

 

 

Co znamená slovo „LEGO“ znamená? Není to jméno jednoho z majitelů, ani zkratka pro „Let’s go“. Ve skutečnosti jde o spojení dvou dánských slov „Leg“ (hrát si) a „Godt“ (dobře), tedy něco jako „dobře si hraj“. Název lze interpretovat i z latiny jako „dávám dohromady“.






Stavebnice LEGO články:



27.10.2023 LEGO Minecraft: Kreativní svět, kde se propojuje virtuální a reálný

Minecraft je jednou z nejpopulárnějších videoher na světě, a LEGO je jednou z nejznámějších značek stavebnic. Co se stane, když tyto dva světy spojíte? Vznikne LEGO Minecraft, stavebnice, která nabízí nekonečné možnosti pro kreativní hraní a učení. V tomto článku se podíváme na to, proč by LEGO…





27.10.2023 LEGO stavebnice: Nejen hračka, ale i nástroj pro osobní rozvoj

LEGO stavebnice jsou jednou z nejpopulárnějších a nejrozšířenějších hraček na světě. Ale víte, že nejsou jen zdrojem zábavy pro děti? LEGO stavebnice nabízí mnoho výhod, které přesahují hranice dětského pokoje. V tomto článku se podíváme na to, proč by LEGO stavebnice měly být na vašem seznamu…





13.10.2021 Máme nové stavebnice kostky LEGO podívejte se na novinky

Halóoo děti nebo rodičové. Máme pro Vás dobrou nabídku kostek LEGO. I v této sezóně, kdy se Vánoce blíží, tak pro Vás máme extra nabídku Lego stavebnic. Dnes najdete Lego s motivy super hrdinů jako je Spiderman, vesmírný Mickey DUPLO PLYŠÁK, Avangers kolekce a taky Super Mario. Všechny kostky jsou…