🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Korálky

🛒 Korálky za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Objevte nekonečné možnosti s našimi korálky! Nabízíme pestrou paletu barev a tvarů, které vás inspirují k tvorbě jedinečných šperků. Naše kvalitní perličky, skleněné, dřevěné, kovové a akrylové korálky jsou ideální pro šperkaře a milovníky ruční výroby.  České, zahraniční, plastové, dřevěné, přírodní, úžasné, kreativní korálky můžete koupit v eshopu Mikaton a k tomu si můžete pořídit kreativní potřeby na ruční výrobu náramků, náhrdelníků. Myslíme i na děti, a proto v této sekci najdete i dětské korálky a různé kreativní sady na tvoření a korálkování. Že nevíte, jak na korálky a korálkování? Nevadí. Na internetu najdete spoustu návodů a videí: Jak vytvořit náramek z korálků, jak vytvořit korálkové náušnice, jak vytvořit korálkový náhrdelník. V eshopu Mikaton si můžete koupit korálky, které se Vám budou líbit a začít tvořit.




Nejprodávanější KORÁLKY

Využít filtrování







Strana: | 1 2 3 4 13 |


V kategorii KORÁLKY najdete celkem 311 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.





Návod na korálkování je jednoduchý, vše ostatní, záleží na Vaší kreativitě:

 

navodkoralky

 

Vítejte v naší online prodejně korálků, kde najdete vše, co potřebujete pro vaše šperkařské a ruční výrobní projekty. Nabízíme širokou škálu korálků ve všech možných barvách, tvarů a velikostech, které dodají vašim výrobkům jedinečný a osobitý vzhled.

 

Naše kolekce zahrnuje kvalitní perličky, skleněné, dřevěné, kovové a akrylové korálky, vhodné pro různé typy šperků jako jsou náhrdelníky, náramky, náušnice a další. Pro ty, kteří milují ruční výrobu, máme také korálky pro děti, které jsou bezpečné a zábavné.

 

S našimi korálky můžete vyjádřit svou kreativitu a vytvořit vlastní unikátní šperky, které budou okouzlující doplňkem každého outfitu. Naše produkty jsou pečlivě vybírány, abychom zajistili nejen skvělou kvalitu, ale také dostupné ceny.

 

Připojte se k naší komunitě nadšenců do ruční výroby a inspirujte se novými nápady a technikami. Jsme tu, abychom vám poskytli nejlepší zkušenost s nakupováním korálků online a pomohli vám tvořit šperky plné lásky a originality

 

 

Korálky v eshopu Mikaton.cz jsou novinka. Výběr korálků poroste podle prodeje korálků. Nyní v nabídce máme užší výběr korálků, který věříme, že postupně poroste, ale i tak můžete využít své fantazie a koupit si korálky na vytvoření ruční bižuterie, která pro Vás bude mít mnohem větší hodnotu než, kdyby jste si takový šperk koupili.

 

Korálky můžete použít na vytvoření vlastních náhrdelníků, náušnic. Nebo taky použít na vytvoření různých dekorací do pokojů na stěny, stolky, nebo vlastní výstavky.

 

Jsme malá internetová prodejna korálků a věříme, že díky tomu Vás naše korálky mnohem více osloví a budete si moci vytvořit vlastní krásný korálkový výrobek.

 

Snažíme se, aby naše korálky patřily mezi nejlevnější nabídku na internetu, a proto pro Vás vybíráme do eshopu pouze výhodné sady, sáčky.  Eshop s korálky, komponenty a veškerým příslušenstvím ke korálkování a výrobě bižuterie.

 

 

Jestlže jste propadli korálkování, jste na správném místě.

 

Korálkování je kreativní a uklidňující aktivita, která může být praktikována lidmi všech věkových kategorií a úrovní zkušeností. Jedním z nejdůležitějších prvků korálkování jsou samozřejmě korálky. Tyto malé kuličky jsou k dispozici v mnoha různých materiálech a stylech, a nabízejí mnoho možností pro tvorbu jedinečných a krásných ozdob.

Existuje mnoho různých typů korálků, včetně plastových, silikonových, dřevěných, skleněných, kovových, přírodních a dětských korálků. Každý typ korálku má své vlastní vlastnosti a výhody, což znamená, že každý z nich se hodí pro různé typy projektů.

 

Plastové korálky jsou velmi populární díky své ceně a široké paletě barev a tvarů. Tyto korálky jsou lehké a snadno se navlékají na dráty nebo niti. Plastové korálky jsou také odolné a snadno se udržují, což z nich činí skvělou volbu pro začátečníky.

 

Silikonové korálky jsou dalším populárním typem korálku, zejména pro tvorbu dětských hraček a přívěsků. Tyto korálky jsou měkké a pružné, což z nich činí bezpečnou volbu pro malé děti. Silikonové korálky jsou také k dispozici v mnoha různých barvách a tvarů, což z nich činí zábavný a praktický materiál pro tvorbu různých projektů.

 

Dřevěné korálky jsou dalším oblíbeným materiálem pro korálkování. Tyto korálky jsou lehké, odolné a snadno se malují a zdobí. Dřevěné korálky jsou k dispozici v mnoha různých tvarech a velikostech, a proto jsou vhodné pro širokou škálu projektů.

 

Skleněné korálky jsou dalším populárním typem korálku. Tyto korálky jsou krásné a křehké, což z nich činí skvělou volbu pro tvorbu elegantních a výjimečných ozdob. Skleněné korálky jsou k dispozici v mnoha různých barvách a tvarů, což umožňuje tvorbu velmi kreativních a originálních projektů.

 

 

Korálky jsou kouzelné malé kuličky s neuvěřitelným potenciálem, který se dá využít k vytvoření nekonečného množství unikátních a působivých šperků a doplňků. Nejsou to jen skleněné, kovové a plastové korálky, ale také korálky z přírodních materiálů, jako jsou dřevěné, polodrahokamové z minerálů nebo perleťové korálky, které jsou stále oblíbenější. A co jsou to rokajly? Jsou to drobné perličky, kulaté nebo tyčinkovité, o velikosti od dvou do čtyř milimetrů.

V poslední době jsou korálky neuvěřitelně trendy a populární. Můžete je použít k vytvoření nádherných a moderních šperků, které doplní jakýkoli outfit. Vyrobte si originální náramky, náhrdelníky, opasky a další doplňky nejen pro sebe, ale i jako skvělé dárky pro své přátele a rodinu. Kategorie korálek je rozmanitá a nabízí různé druhy materiálů, jako jsou dřevěné korálky, kabošony a broušené kamínky, minerálové a perleťové korálky, plastové a fimo korálky, porcelánové a kovové korálky, skleněné korálky a velkoprůvlekové korálky. Kromě toho najdete také bižuterní drátky, komponenty a potřeby, které vám pomohou vytvořit dokonalý šperk bez jakýchkoli potíží.

Zkrátka, korálky jsou nejen módní, ale také velmi kreativní a baví všechny, kteří se rádi vyjadřují svým vlastním způsobem. Zkuste to také a uvidíte, že korálkování je naprosto návykové a přináší spoustu radosti a uspokojení z vytváření krásných a originálních šperků.

 

 






Korálky články:



16.02.2024 Svět korálků: Od bižuterie po dekorace

Korálky jsou fascinující světem samy o sobě. Tyto malé kousky skla, kovu, dřeva nebo plastu mohou být transformovány do nádherných šperků, stylových doplňků, nebo dokonce originálních dekorací pro váš domov. V Mikaton.cz nabízíme širokou škálu korálků v různých barvách, tvarech a materiálech, které…





29.07.2023 Astrologie - Minerály podle znamení zvěrokruhu

Astrologie je víra, že poloha planet a znamení zvěrokruhu ovlivňují charakter a osudy lidí. V astrologii jsou různým znamením přiřazeny různé minerály, které se tvrdí, že je podporují a posilují. Nicméně je důležité si uvědomit, že astrologie není vědecky potvrzená disciplína, a tudíž při výběru…





17.04.2023 VÝROBA DROBNÝCH DEKORATIVNÍCH PŘEDMĚTŮ VYŽADUJE SPRÁVNÉ POMŮCKY

Pro výrobu drobných dekorativních předmětů je potřeba mít nejen dostatek fantazie, odhodlání a trpělivosti, ale také správné pomůcky a nářadí. Bez správného náčiní může být obtížné usměrnit korálky nebo malé kamínky na požadované místo. Pro začátečníky, kteří se například chtějí věnovat ketlování…