🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Kousátka chrastítka

🛒 Kousátka chrastítka za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.



Využít filtrování







Strana: | 1 2 |


V kategorii KOUSÁTKA CHRASTÍTKA najdete celkem 25 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Kousátka chrastítka jsou neodmyslitelnou součástí výbavy pro malé děti. Tyto hračky nejen poskytují zábavu, ale také plní důležitou roli při uklidňování dásní při průniku zoubků. Jsou to všestranné a užitečné hračky, které pomáhají dětem lépe prožívat dobu, kdy jim rostou zoubky.

Proč jsou kousátka chrastítka tak populární u dětí? Jedním z hlavních důvodů je jejich hravý design. Kousátka chrastítka jsou často vyrobeny z různých materiálů a mají různé tvary a barvy, které přitahují pozornost dětí. Mnohá z těchto hraček mají v sobě skrytý chrastítko, které při pohybu produkuje jemný zvuk, což děti baví a podněcuje jejich sluchové vnímání.

Dalším důležitým aspektem kousátek chrastítek je jejich funkce jako hraček na uklidnění a uvolnění. Když dítě začne mít nepříjemnosti při průniku zoubků, kousání na hračce mu může přinést úlevu. Hračky mají speciální textury a povrchy, které jsou navrženy tak, aby byly šetrné k dásním dětí a usnadnily jim průnik zoubků.

Kousátka chrastítka jsou vyrobeny z bezpečných a neškodných materiálů, které splňují nejvyšší standardy bezpečnosti pro hračky určené pro děti. Jsou odolná, snadno se čistí a vydrží dlouhou dobu, což je důležité pro využití v průběhu několika fází dětského vývoje.

Tyto hračky nejen podporují dětskou motoriku a rozvoj dovedností, ale také přinášejí radostné a zábavné chvíle plné objevování a prozkoumávání. Kousátka chrastítka jsou vhodná pro děti od šestého měsíce věku, kdy začínají procházet procesem růstu zoubků, až po první roky života.

V naší nabídce najdete různé typy kousátek chrastítek s různými tvary, texturami a barvami. Vyberte si tu, která osloví vaše dítě nejvíce a přineste mu radostné a klidné chvíle s našimi kousátky chrastítky. Buďte si jisti, že tyto hračky jsou nejen zábavné, ale také užitečné pro růst a vývoj vašeho dítěte.

 






Kousátka chrastítka články:



18.04.2023 Oblíbená hračka usínáček

Hračka Usínáček je oblíbenou a poměrně rozšířenou hračkou pro děti. Její hlavní funkcí je pomáhat dětem usínat a poskytnout jim pocit bezpečí a pohodlí. Pokud je správně používána a udržována, může být tato hračka pro dítě velmi vhodná. V následujícím článku se podíváme na to, jak Usínáček funguje…