🎁 Pro registrované ▶️ Slevy až 10%!  + 🚚 Rychlá a levná doprava od 69 Kč Nakupujte teď! 🔥


Cars

🛒 Cars za skvělé ceny 💰 Výhodné nákupy 🚚 Levná doprava ✅ Vše, co potřebujete, na jednom místě.

Animovaná pohádka Cars se stala oblíbenou pohádkou u kluků a tady máte jedinečnou šanci koupit dárek v podobě pěkných hraček, povlečení, osušek, batůžků pro děti. Naše nabídka produktů Cars je velká a určitě si vyberete bezva dárek za výhodnou cenu. Autíčka Cars máme v podobě modelů autíček z filmu. Motivy Cars najdete v různých kategoriích eshopu Mikaton. Zde najdete vše na jednom místě - povlečení, hračky, dětské dekorace Cars,omalovánky i hry.




Využít filtrování









Strana: | 1 |


V kategorii CARS najdete celkem 12 produktů
Doporučujeme vyfiltrovat jen produkty skladem, pokud na objednávku spěcháte.




Pohádka Cars

Hlavní postavy autíčka filmů hlavní hrdina Blesk McQueen, Burák, Sally, Doctor Hudson, Chug, Čmoudík, Dottie, Flo, Mack, Mára a další autíčka, která se objevila ve filmu, můžete nalézt i zde.

 

Nakupujte hračky Cars autíčka zde v eshopu Mikaton za výhodnou cenu a díky šířce sortimentu objevíte velmi zajimavé produkty.

 

 Animovaný / Sportovní / Dobrodružný / Komedie / Rodinný film to je animovaná pohádka Cars, s kterou se nudit nebudete. A s jejich produkty se setkáte v každém hračkářství a stejně tak i u nás.

 

Cars = Auta.

Hlavní hrdinou je ambiciózní závodní auto Blesk McQueen, který se během cesty na šampionát ztratí a v průběhu putování napříč Amerikou se seznámí s kamarády, kteří mu ukáží, že na světě existují i důležitější věci než trofeje, sláva a sponzoři.

V nabídce máme licenční zboží Cars.

Doporučujme tyhle dárky: Dekorativní polštářek s výplní je ze 100% polyesteru a má rozměr 40×40 cm. Dokonalý pro všechny fanoušky filmu Auta. Blesk McQeen na dálkové ovládání. Velmi kvalitní a designově zpracovaný batoh s motivem Cars unese všechny učebnice, sešity. Sada na písek s konvičkou v provedení Cars je skvělou hračkou na zahradu nebo pískoviště.Krásný batoh s autíčkem Blesk McQueenem a nářadím v praktickém batohu.